Over Thor Motorservices

Thor Motorservices is een jonge onderneming die de klanttevredenheid van u als klant voorop stelt. U kunt bij ons terecht voor onderhoud, onderdelen en volledig rij-klare motoren.

Bij THOR Motorservice staan we voor kwaliteit en betrouwbaarheid in de verkoop en service van motoren en motoronderdelen. Wij zijn opgericht als eenmanszaak en geloven in het bieden van persoonlijke aandacht en hoogwaardige service aan elke klant. Onze gediplomeerde monteurs hebben jarenlange ervaring en werken met de meest moderne technologieën en gereedschappen.

Wij zijn trots op onze reputatie als betrouwbare partner voor onze klanten en streven er altijd naar om uw verwachtingen te overtreffen. Ons doel is om u een volledig verzorgde ervaring te bieden, van de verkoop tot de service van uw motor.

Onze klanttevredenheid staat bij ons altijd op de eerste plaats en wij zetten ons dagelijks in om u te helpen met al uw motorbenodigdheden. Of het nu gaat om een grote of kleine beurt, pechservice of verkoop van onderdelen, wij zijn altijd bereid om u te helpen.

Met ons uitgebreide assortiment motoronderdelen zijn we in staat om snel en efficiënt te werken. Wij bieden de hoogste kwaliteit producten tegen concurrerende prijzen.

Dankzij onze toegewijde monteurs en onze passie voor motoren garanderen wij u altijd de best mogelijke service en producten. Bij THOR Motorservice staan we altijd klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

front-view-motorcyclist-speeding-up
Contact & Route

Heb je vragen of wil je onze shop bezoeken? Wij staan klaar om je te helpen!